Boligsiden

Hold dig orienteret om udviklingen på boligmarkedet

Boligsidens app giver dig mulighed for at holde dig orienteret om udviklingen på boligmarkedet. Søg på blandt andet adresse, postnummer eller kommune, og få et overblik over alle de boliger, der er til salg i det valgte område.

Det bliver ikke nemmere at finde din nye bolig

I appen har du mulighed for at søge ud fra en bestemt lokation eller bestemte byer, postnumre, kommuner eller veje. Du kan desuden se dine søgninger på et kort, og gemme disse på en liste, så du nemt kan finde dem frem igen.

Nyttig beregningsfunktion

Når du ud fra dine søgninger har fundet en potentiel drømmebolig, kan du nemt regne ydelserne på de mest anvendte realkreditlån med den indbyggede beregningsfunktion. Du er derfor langt mere forberedt i forbindelse med et køb.

boligsiden_ipad
Boligsiden.dk har gennem 3 år haft et rigtig godt samarbejde med Woerk.
Vi oplever et yderst professionelt setup, som faciliterer arbejdsgangen fra sparringstadiet frem til at vi sidder med den færdige løsning. Woerk har udvist stor omstillingsparathed i konkrete situationer, hvor vi har set det nødvendigt at reagere hurtigt, og dét sammenholdt med, at de altid leverer en kvalitetsløsning til tiden, gør, at vi har været mere end tilfredse med vort samarbejde.

David Kristiansen

Online Marketing Projektleder

Boligsiden