Dagens Pollental

Med appen får du dagens pollental direkte på din smartphone

Astma-Allergi Danmark udsender dagligt meldinger om luftens indhold af de vigtigste pollen, heriblandt birke-, græs- og bynkepollen. Med Dagens Pollental kan du nu få disse meldinger direkte på din smartphone, oprette alarmer og meget andet.

Pollental, varslinger og svampesporeniveau

Via den indbyggede GPS er du altid sikret pollentallene og svampesporeniveauet fra den nærmeste målestation, og du kan selv styre, om du vil modtage bestemte pollenvarslinger som push-meddelelser direkte på din startskærm.

Flere funktioner med pro-versionen

Der findes også en pro-version af denne app, der blandt andet giver dig mulighed for at kontakte en rådgiver, oprette alarmer, og holde styr på dine symptomer igennem hele sæsonen med den nye symptomscore.

pollen_iphone
Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Woerk. De har stor forståelse for en organisation som vores, og fangede med det samme vores ideer og hjalp med at videreudvikle dem samt var meget lydhøre over for krav til både design og funktionalitet samt var hurtige til at melde tilbage. Et godt og professionelt samarbejde i en god og kreativ tone.

Lise Nørgaard

Kommunikationschef

Astma-Allergi Danmark