Velkommen til en verden af apps

Vi udvikler unikke apps til både store og små virksomheder

Med mere end 200 succesfulde apps leveret til både App Store og Google Play kan du regne med os når din app ide skal ud over rampen. Vi hjælper dig med både konceptualisering, design og udvikling af apps.

koncept

Strategi og koncept

Et succesfuldt projekt bygger på en stærk strategi og det rigtige koncept.  Vi udfordrer både strategisk og kreativt, og guider dig hele vejen igennem fra ide og koncept, til design, udvikling og lancering.

design

UX og design

Vi er eksperter i at pakke appens funktionalitet ind, så udtryk, identitet, brugervenlighed og oplevelse går hånd i hånd. En app skal være intuitiv, let at bruge og se fantastisk ud

udvikling

Udvikling og test

Vi udvikler apps til både iOS, Android og Windows Phone. Vi tager udgangspunkt i en iterativ proces, og sikrer en fleksibel og effektiv arbejdsgang. Før lancering tester vi på alle relevante enheder og skærmstørrelser.

marketing

Lancering og markedsføring

Ved grundigt at analysere den enkelte platform, målgruppen og mulighederne for markedsføring, sikrer vi en optimal og succesfuld lancering. Efterfølgende har vi stor fokus på performance og optimering af den enkelte app.

Morten Voss Jørgensen

+45 51 48 13 54morten@woerk.dk

Søren Kleberg

+45 31 90 98 81soren@woerk.dk

Morten Baltzer Heide

PROJEKTLEDER
+45 29 16 46 74mobah@woerk.dk

Marie-Louise Merser

DESIGNER
+45 malme@woerk.dk

Fiona Kleberg

STUDENTERMEDARBEJDER
+45

Tine Andersen

STUDENTERMEDARBEJDER
+45